Beste BCM-er, beste wensen!

Ze zeggen dat 2014 het jaar van het afscheid was.

Afscheid van grote en minder grote mensen, van lieve, toffe, inspirerende, grappige, voorbeeldige mensen. Van Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene, van Gabriel García Márquez, Philip Seymour Hoffman en Robin Williams, van Luc Devos en koningin Fabiola, van een geliefd familielid, collega of vriend, (Terwijl iedereen natuurlijk weet dat 2014 het jaar is van het verwelkomen van Bob en Maurice, onze toekomstige top spelers, en van heel veel toffe nieuwe leden! )

Ze zeggen dat bij een nieuw jaar nieuwe voornemens horen, zo die van de goedbedoelende soort: Meer sporten! Minder drinken. Wereldvrede! Een goede gezondheid, geluk en liefde voor iedereen!

Ze zeggen dat de nieuwste BCM T-shirt je zal helpen om al deze voornemens in 1 keer waar te maken, want ze zijn zo tof, mooi en aangenaam om dragen dat je spontaan (nog) meer wilt badmintonnen, geen tijd meer hebt om te drinken, en je er instant vrolijk en gelukkig van wordt.

Ze zeggen zelfs dat je op 6 januari 2015 deze T-shirts al kunt passen en bestellen terwijl je geniet van een gratis drankje en lekkere hapjes tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Ze zeggen dat dit geheel zal worden opgeluisterd door een prachtige speech van het bestuur en de meest verfijnde muziekselectie van barvrouw Mirjam, zo ergens vanaf een uur of 10 in de cafetaria van de sporthal.

Het gerucht gaat zelfs dat 2015 een fe-no-me-naal jaar wordt, en dat er bovendien weer een fantastisch BCM-tornooi aankomt op zondag 26 april en dit dankzij de inzet van veel oude en nieuwe vrijwilligers!

Ze zeggen zelfs dat badmintonclub Merelbeke dit jaar 35 jaar bestaat en dat er en een BBQ met quiz en quizmaster Koen M. op zaterdag 6 juni valt.

En tenslotte zeggen ze dat er nog steeds iedere dinsdag badminton à volonté wordt geserveerd!

Ze zeggen…
Ze zeggen…
Ze zeggen zoveel (die van het bestuur).

Maar wat alvast als een paal boven water staat:

Het bestuur wenst je een prachtig en sportief 2015 toe, zo in jullie nieuwe T-shirt!