BCM BBQuiz zaterdag 4 juni

Beste leden, oud-leden en vrienden,

Na de spetterende editie van de vorige barbequiz houden we er dit jaar de zelfde formule op na. Op zaterdag 4 juni nodigt het bestuur jullie van harte uit vanaf 18 uur in onze vertrouwde cafetaria. We starten met een aperitief en een hapje en vanaf 19u30 wordt het feestmaal opgediend, zijnde: gemarineerde kippenfilet, mignonetje, barbecueworst, brochette en lekkere groentjes.

In navolging van quizmaster K.M. vuurt dit jaar quizmaster T. z’n vragen op je af. Geen paniek, je hoeft deze vragen niet alleen te pareren, want er wordt in teams gespeeld. Vorm een groepje (op voorhand) met maximaal vier personen, bedenk een originele naam en doe mee! Spreek je niet op voorhand af is dat geen probleem, dan wordt je groepje ter plekke samengesteld. Zo zijn de vorige winnaars (An & Stijn, Peter & Rosy) een toevallige samenstelling, verdedigen ze hun titel met verve? Of legt jouw groepje hen het vuur aan de schenen?

De quiz is gratis, en de club biedt jullie het aperitief aan. De prijs voor het eten bedraagt 20 euro per persoon (kinderen -12 jaar betalen 10 euro). Inschrijven is mogelijk tot en met 30 mei en kan je doorgeven via Wendy Van Den Berghe (wendy.vdberghe@telenet.be). De inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE93 4451 6096 2167 (of cash aan Wendy).

Uiteraard is op deze feesteditie iedereen welkom: onze leden, maar ook familie, vrienden en onze oud-leden.

Hopelijk tot dan voor een gezellige avond,
of eerder op een badmintonveld,

Het BCM bestuur